Account
Klantenservice
Informatie
Categoriëen
E-liquid
DIY
Coils
Pod systemen
Startersystemen
Pods
Vaporizer
Disposables
+31(0) 346 24 92 85
0,00
0
Menu

Crowliq


Crowliq is een nieuwe liquid fabrikant uit Duitsland en zijn echter geen onbekende in de Duitse dampwereld. Ze hebben al jaren ervaring in het produceren en verkopen van hoge kwaliteit liquids en hebben hun sporen in de dampwereld meer dan verdiend. Alle Crowliq liquids zijn TPD2 en dus Europees goed gekeurd.

Crowliq Liquids

Crowliq heeft sinds januari 2017 een aantal ‘normale’ liquids op de markt gebracht, die je allemaal kan kopen in onze winkel in Soesterberg. Laat je verrassen door de geweldige smaak en kwaliteit van deze liquids en dat voor een zeer schappelijke prijs.
Wij van Atmosfera kunnen in het ieder geval moet trots zeggen dat je versteld zult staan van de heerlijke smaak die deze liquids hebben. Crowliq smaken zijn er van tobacco tot verfrissende fruitsmaken. Kortom voor ieder wat wils!


Zelfmix mogelijkheden

Naast de standaard liquids heeft crowliq ook nog een aantal aroma’s op de markt gebracht. Deze aroma’s worden verkocht onder de brandnaam El Capon en zijn sinds het laatste kwartaal van 2017 ook in onze winkel te koop. Verder is het assortiment uitgebreid met de nicotinevrije base van Crowliq. Deze base is verkrijgbaar in 250ml en 1 liter. De base is tevens verkrijgbaar in 2 verschillende PG/VG verhoudingen: de 50/50 en de 30/70 verhouding.


Ambities

Crowliq heeft als ambitie om zich te begeven op de premium liquid markt de komende jaren dus kom vooral regelmatig langs bij onze winkel want wanneer ze een nieuw eliquid uitbrengt dan kan je die altijd als eerste in Nederland proberen en proeven in onze winkel in Soesterberg. Dit geldt zowel voor alle premium als de ‘normale’ liquids.


Officieel verkooppunt

Sinds maart 2017 is Atmosfera officieel Crowliq verkooppunt. Atmosfera is momenteel het enige verkooppunt van Crowliq in Nederland en heeft de exclusieve rechten tot verkoop een doorverkoop van deze nieuwe Duitse liquids.


Ons Crowliq Assortiment


Logo Atmosfera
WhatsApp Whatsapp contact