Account
Klantenservice
Informatie
Categoriƫen
E-liquid
DIY
Coils
Pod systemen
Startersystemen
Pods
Vaporizer
Disposables
+31(0) 346 24 92 85
0,00
0
Menu

Dampen. Facts not fiction

De laatste maanden is er veel te doen over dampen of vapen. Vooral in Amerika is de ophef erg groot. De media meldde daar zelfs dat de eerste doden als gevolg van vapen zijn gevallen. De ophef was zelf zo groot dat de lokale overheden in verschillende staten besloten om vapen helemaal te verbieden.

Het volgende filmpje is een reportage van een Amerikaanse nieuwszender over de gevolgen van vapen volgens deze nieuwszender.

Het volgende filmpje is de echte reactie van het slachtoffer dat op de IC heeft gelegen als het gevolg van het dampen van illegale liquid met THC.

Ondertussen in Groot Brittaniƫ

Kijken we ondertussen over de Noordzee naar Engeland dan is daar precies het tegenovergestelde aan de hand. Geen doden maar daar is vapen onderdeel van het ziekenfonds en kan je zelf een dampsysteem in het ziekenhuis komen. De Engelsen maken zich weinig zorgen over vapen.

En ons kikkerlandje?

Nederland zou Nederland niet zijn wanneer de politiek en de medische wereld onder aanvoering van enkele longartsen, besluit tot paniekvoetbal. Onze longartsen claimen 8 gevallen gevonden te hebben. Deze 8 gevallen hebben zichzelf via een melding aangemeld bij deze longartsen dat hun problemen wellicht te maken hebben met dampen. Let wel we willen problemen met de luchtwegen niet bagitaliseren maar wat we wel willen bestrijden is claims die niet gestoeld zijn op enig bewijs. Zoals het bij de oproep van de long artsen het geval lijkt te zijn.

Geen paniek.

Bij Atmosfera verkopen we alleen goedgekeurde liquids. Verder wordt de waarheid aardig verdraaid omdat het bij al deze gevallen gaat over het kopen van illegale of zelf gemaakte liquids met THC erin. We willen iedereen waarschuwen voor het kopen van liquids die niet van een dampwinkel vandaan komen of zaken als THC bevatten. Deze zijn illegaal en en tevens verboden en niet alleen in Nederland.

Mocht je als damper nog twijfelen of vragen hebben over dampen en de mogelijke problemen die dampen met zich mee zou brengen. Kom dat eens langs bij onze winkel, daar kunnen we je meer informatie geven.

Logo Atmosfera
WhatsApp Whatsapp contact