Account
Klantenservice
Informatie
Categoriƫen
E-liquid
DIY
Coils
Pod systemen
Startersystemen
Pods
Vaporizer
Disposables
+31(0) 346 24 92 85
0,00
0
Menu

Onze webwinkel is live!

Het heeft een tijdje geduurd maar uiteindelijk hebben we besloten om ook een webwinkel te beginnen. Hoewel het niet onze doelstelling is zijn we genoodzaakt om online onze dampwaren te verkopen. Helaas mogen wij geen reclame meer maken voor onze goede producten wanneer we geen webwinkel zouden hebben omdat we tegenwoordig onder het reclameverbod vallen. Daarom hebben ook wij dus besloten om een webwinkel te starten. Zodat ook jullie kunnen zien welke mooie en goede dampproducten we verkopen

Wat hebben we op onze webwinkel

Onze webshop is nog in de opstartfase en dat betekent dat we nog een beperkte set van dampproducten online verkopen. We zijn nu gestart met onze liquids en onze shortfill/shake and vape producten. Inmiddels hebben we ook een selectie van de meest gebruikt coils aan onze winkel toegevoegd. Ook hier zal de komende tijd onze selectie nog in worden uitgebreid.

Naast ons eigen assortiment zullen we ook een aantal merken alleen in onze webwinkel verkopen en niet in onze winkel te Soesterberg. Dit gaan we doen om ons aanbod zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor iedereen die dampen ‘fun’ vindt. Zoals je van ons kunt verwachten ook deze producten zullen voldoen aan alle hoge kwaliteitseisen die wij als Atmosfera stellen aan onze producten. Bij ons zul je niet zo snel goedkope liquids vinden als Sansi of Miller’s ejuice!

Wat gaan we nog toevoegen?

Natuurlijk zullen we het niet bij liquids laten want uiteindelijk zullen we ook systemen, zelfmix, doe het zelf wikkelen en accessoires in onze webwinkel aan gaan bieden. Helaas is het inrichten van een webwinkel en het proces van het leveren aan jou als klant een ingewikkelde en tijdsintensieve bezigheid. Jullie zullen nog wat geduld moeten hebben voordat we helemaal klaar zijn. Houd dus vooral onze webwinkel in de gaten de komende maanden. We namelijk zullen dagelijks of wekelijks nieuwe producten aan onze webshop gaan toevoegen.

Logo Atmosfera
WhatsApp Whatsapp contact