Account
Klantenservice
Informatie
Categoriëen
E-liquid
DIY
Coils
Pod systemen
Startersystemen
Pods
Vaporizer
Disposables
+31(0) 346 24 92 85
0,00
0
Menu

Volgens de wetenschap: Elektronisch roken minstens net zo goed als traditionele stop hulpmiddelen.

Nu de elektronische sigaret al enkele jaren een stevige voet aan de grond heeft als mogelijk alternatief voor rokers die willen stoppen, komen ook de eerste resultaten van wetenschappelijke onderzoeken over de elektronische sigaret als hulpmiddel bij het stoppen met roken naar buiten. Deze eerste resultaten zijn bemoedigend. Zeker wanneer deze worden gelegd naast de traditionele manieren om te stoppen met roken.

De onderstaande link is een artikel uit het Belgisch Nieuwblad en gaat over een wetenschappelijk onderzoek waarbij stoppen met roken, middels een elektronische sigaret, wordt gelegd tegen de traditionele manieren om te stoppen. Het onderzoek laat duidelijk zijn dat stoppen met een elektronische sigaret minstens net zoveel kans van slagen heeft als de medische oplossingen.

Deze eerste resultaten zijn erg bemoedigend en laten zien dat er; behalve pillen, nicotinepleisters of -kauwgom, meerdere wegen naar Rome zijn om te stoppen. Voor de vele rokers die willen stoppen worden de alternatieven om daadwerkelijk te stoppen met roken steeds groter. Iets wat voor deze groep bemoedigend is want ‘Cold Turkey’ stoppen is voor bijna alle rokers een onmogelijke opgave. Hierover kan elke roker (en vooral (ex)rokers die vele jaren hebben gerookt) meepraten.

Lees het artikel in Het Nieuwblad (BE)

Logo Atmosfera
WhatsApp Whatsapp contact